Suihkusaippuat

LV Suihkusaippua Herkkäihoiselle on hajusteeton ja väriaineeton soveltuen koko perheelle! Mieto ja hellävarainen saippua sisältää kosteuttavaa glyserolia, joten se pesee kehon kuivattamatta. Suihkusaippuan pH 5,5 on lähellä kehon omaa pH:ta. Hellävaraisille LV-tuotteille on myönnetty Allergia- ja Astmaliiton tunnus.

Dove suihkusaippuat saavat ihon tuntumaan puhtaalta ja hoidetulta suihkun jälkeen. Dove suihkusaippuoilla voit tehdä päivittäisestä rutiinista hoidon, joka pitää ihosi kauniina ja kosteutettuna. Dove suihkusaippuan tuoksu vaihtelee saatavuuden mukaan mm. Purely Pampering, Nourishing Oil, Almond Cream, Revive.

Dove Men+Care suihkusaippuat on kehitetty erityisesti miehen iholle ja sen kosteuttavien ainesosien yhdistelmä auttaa ehkäisemään ihon kuivumista. Sopii sekä vartalolle että kasvoille ja jättää ihon raikkaaksi ja hyväntuoksuiseksi.Tuoksu vaihtelee saatavuuden mukaan mm.  Cool Fresh, Comfort ja Mineral  Sage.

Erittäin Hieno Suomalainen Mies Metsä, Jää ja Sisu ovat suomalaiselle miehelle suunniteltu, selkeä ja rehellinen suomalainen suihkusaippua, niissä on parhaat, puhtaat raaka-aineet, kolme miehekästä, suomalaista tuoksua jotka ovat saaneet alkunsa suomalaisesta luonnosta ja peräksiantamattomasta luonteenlaadusta. Tuoksu vaihtelee saatavuuden mukaan.

Valitettavasti Erittäin Hieno Suomalainen Mies tuotteiden saatavuudessa on tällä hetkellä ongelmia!

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
LV Suihkusaippua 250ml herkkäihoiselle
2410060
Kpl 1 3.60
Dove Suihkusaippua 250 ml
24110056
Kpl 1 3.60
Dove Men Suihkusaippua 250 ml
2410053
Kpl 1 3.60