Free cookie consent management tool by TermsFeed
Evästeasetukset
Olemme Suomen ensimmäinen inkontinenssituotteita tarjoava etämyyntiyritys!
 

AJANKOHTAISTA!

 


 

Metsäpolku on muuttanut Espoon Koskeloon

Katso uudet noutotilausohjeemme täältä >>

 


Vertaa tuotteita

 

Metsäpolku edustaa kahta maailmanlaajuisesti tunnettua inkontinenssituotemerkkiä, iD:tä ja TENAa. Tuotemerkkien pakkauskoot eroavat usein toisistaan ja siten edullisemman tuotteen valitseminen saattaa olla haastavaa. Verkkokaupastamme löytyy tätä varten tuotteiden valintaa helpottava vertailutyökalu, jonka avulla tuotteiden kappalehintojen vertailu on nopeaa ja vaivatonta!

1.

2.

3.


TUOTENÄYTE HOITO- JA SENIORKOTIIN!

Oletko terveydenhuollon ammattilainen ja haluaisit kokeilla suosituinta puhdistustuotettamme Nilaqua Body Wash Puhdistusvaahtoa >> intiimihygienian hoitoon työympäristössäsi?

Jos vastasit kyllä, niin kerro meille työpaikkasi yhteystiedot palautelomakkeemme kautta >> ja lähetämme tuotenäytteenä puhdistusvaahtoa pumppupullon.

Tuotenäytteen tilaaminen ei velvoita mihinkään!

 

Metsäpolun laskutus on siirtynyt sähköpostilaskuun!

 

Löydätte jatkossa sähköpostiinne saapuvasta viestistä oman, omaisenne tai edunvalvottunne laskun maksuun tarvittavat tiedot. Sähköpostilaskussa ei vielä tule erillistä PDF liitettä, mutta se on kehitteillä ja pian käytössä.

Sähköpostilaskuun siirrytään automaattisesti. Kehoittamme teitä tarkistamaan roskapostikansionne, koska jotkin sähköpostipalvelut saattavat ohjata Metsäpolun lähettämät viestit suoraan sinne. Jos viestimme ovat menneet roskapostiin, voit roskapostisuodattimen asetuksissa muuttaa metsapolku.fi – osoitteet sallituiksi osoitteiksi.

Mikäli ette halua laskua sähköpostitse olettehan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin jatkamme laskutusta kirjeitse.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme >> 


1.4.2020

METSÄPOLUN VERKKOKAUPPAA ON PÄIVITETTY!

Metsäpolun verkkokauppaa on kevään aikana päivitetty tuotteiden osalta tuomalla lisää kuvia, tarkempia tuotetietoja ja videoita. Pääsette porautumaan tarkempiin tuotetietoihin klikkaamalla haluamaanne tuotetta hintataulukosta.

Jatkamme päivitystä edelleen, jotta te asiakkaamme saisitte parhaimman mahdollisen ostokokemuksen verkkokaupastamme!

Haluatko auttaa meitä parantamaan palveluitamme?


SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA!

Facebookista löydät ajankohtaisia tarjouksia, arvontoja ja tuoteuutuuksia.

 


 

20.2.2018

Kehittyvä Vanhustyö 2018

Metsäpolku oli tänäkin vuonna mukana Kehittyvä vanhustyö tapahtumassa Finlandia talolla 14.2.2018. Kiitos kaikille mukana olleille!


14.10.2017

Hyvinvointimessut

Metsäpolku oli mukana hyvinvointimessuilla Vantaalla Myyrmäessä (kuva lainattu hyvinvointimessujen arkistosta). Kiitos kaikille mukana olleille!


10.11.2015

Tunnelmia Apuväline 2015 -messuilta Tampereelta

5.–7.11.2015

 

Kiitos kaikille Metsäpolun messuosastolla vierailleille kävijöille! Nähdään jälleen Apuväline-messuilla 9.-11.11.2017.

 


31.8.2015

Laadukkaat ja edulliset iD-inkotuotteet ja Care-ihonhoitotuotteet nyt Metsäpolulta!

Nyt myös Suomessa saatavilla Euroopan johtavalta inkontinenssi-tuotteiden valmistajalta erittäin laadukkaat iD-inkotuotteet ja Care-ihonhoitotuotteet.

Aikaisemin valikoimassamme olleet Attends tuotteet väistyivät monipuolisemman iD-perheen tieltä. Laajasta iD-perheestä löydät Attendsia vastaavat inkontinenssituotteet ja Care-perheestä vastaavat hoitotarvikkeet.

Laajasta valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkien käyttäjien tarpeisiin. Kokeile tuotteita tilaamalla ilmainen näyte ja huomaat tuotteiden käyttömukavuuden ja varmuuden varmasti myös itse.

Markkinoiden edullisimmat iD-inkotuotteet nyt Metsäpolulta, jotta voit - Nauttia elämästä ilman rajoituksia!

Tutustu Care tuote-sarjaan täältä!