Free cookie consent management tool by TermsFeed
Evästeasetukset

Metsäpolun asiakaspalvelu ja

noutopiste muuttavat lokakuussa!

 

Maanantaina 25.9.2023 klo 11:00 mennessä sisään jätetyt noutotilaukset voi noutaa saman viikon aikana ke 27.9. lähtien. Noudot Mäkitorpantieltä tulee tehdä viimeistään perjantaina 29.9. Sen jälkeen noutoihin tulee muutaman viikon tauko. 

Uusi noutopiste tulee sijaitsemaan Espoon Koskelossa. Ilmoitamme kotisivuillamme asiasta tarkemmin lokakuun alussa miten ja mistä noudot tulee tapahtumaan.
Metsäpolun noutotilaus ohjeet!

 


Metsäpolulla ei ole myymälää, mutta asiakaspalvelun yhteydessä sijaitsee noutopiste, josta voi noutaa ennalta tilatut tuotteet postikuluitta.

Huom. Noudettavat tuotteet on aina tilattava etukäteen joko puhelimitse, sähköpostitse tai Metsäpolun verkkokaupasta. Tilaukset tulee tehdä maanantaisin ennen klo 11.00, jolloin tuotteet ovat noudettavissa noutopisteestämme seuraavasta keskiviikosta lähtien asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse, kun tilaus on valmis ja noudettavissa. Noudettavia tuotteita ei voi maksaa käteisellä tai kortilla, vaan tilauksen mukana tulee lasku. Noutotilausta säilytetään noutopisteellä kaksi viikkoa sen saapumisesta.

 

Noutopisteemme sijaitsee Oulynkylässä!

Palveluosakeyhtiö Metsäpolku
Mäkitorpantie 23
00640 HELSINKI

Metsäpolun noutopiste on avoinna yleensä arkisin klo 8.30 - 11.30  ja 12.30-16.00 ja tarvittaessa sovitusti. Tarkistathan vielä ennen noutoa aukiolomme kyseisenä päivänä nettisivuiltamme!!!