Metsäpolun noutotilaus ohjeet!

 


Metsäpolulla ei ole myymälää, mutta asiakaspalvelun yhteydessä sijaitsee noutopiste, josta voi noutaa ennalta tilatut tuotteet postikuluitta.

Huom. Noudettavat tuotteet on aina tilattava etukäteen joko puhelimitse, sähköpostitse tai Metsäpolun verkkokaupasta. Tilaukset tulee tehdä maanantaisin ennen klo 11.00, jolloin tuotteet ovat noudettavissa noutopisteestämme seuraavasta keskiviikosta lähtien asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse, kun tilaus on valmis ja noudettavissa. Noudettavia tuotteita ei voi maksaa käteisellä tai kortilla, vaan tilauksen mukana tulee lasku. Noutotilausta säilytetään noutopisteellä kaksi viikkoa sen saapumisesta.

 

Noutopisteemme sijaitsee Oulynkylässä!

Palveluosakeyhtiö Metsäpolku
Mäkitorpantie 23
00640 HELSINKI

Metsäpolun noutopiste on avoinna yleensä arkisin klo 8.30 - 11.30  ja 12.30-16.00 ja tarvittaessa sovitusti. Tarkistathan vielä ennen noutoa aukiolomme kyseisenä päivänä nettisivuiltamme!!!

Metsäpolun noutopisteestä Oulunkylästä löytyy pieni hätävarasto

 

  • Kirurginmaskeja IIR ja hengityssuojaimia FFP2
  • Suosituimpia iD-inkontinenssituotteita ja vuodesuojia 
  • Hoitotarvikkeita (pesunesteitä ja pesulappuja)
  • Käsidesiä ja kertakäyttökäsineitä

Metsäpolun noutopisteellä on pieni varasto kirurginmaskeja IIR ja hengityssuojaimia FFP2, joita voi tulla ostamaan noutopisteen aukioloaikoina ilman ennakkotilausta.

Noutopisteellämme on myös pieni hätävarasto (=pusseja) suosituimpia iD-inkontinessituotteita ja vuodesuojia, laatikot on aina tilattava etukäteen!

Maksutapa lasku.

Suosittelemme soittamaan ensin, jotta haluttu tuote löytyy varmasti noutopisteeltämme.

Soita 0303 9896