Hammasharjat

Pepsodent Professional Extra Soft -hammasharja hampaiden peruspuhdistukseen. Anatomisesti muotoiltu varsi helpottaa ulottumista kaikkialle suuhun. Harjaspään erikorkuiset harjakset puhdistavat tehokkaasti vaikeapääsyisetkin hammasvälit. Erittäin pehmeä harjaspää on hellävarainen ikenille ja hampaille. Väri voi vaihdella.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Pepsodent Professional Extra Soft hammasharja
54700
Kpl 1 1.70

Hammastahnat

Fluoria sisältävät Pepsodent hammastahnat päivittäiseen hampaiden hoitoon.

Pepsodent Super Fluor -hammastahna on raikas ja miedonmakuinen fluorihammastahna, joka sopii koko perheen päivittäiseen käyttöön. Fluori vähentää hammaskiilteen liukenemista happohyökkäyksen aikana ja auttaa ehkäisemään karieksen syntymistä.

Pepsodent 2-Teho sopii hammaskiven ehkäisyyn Pepsodent 2-Teho sisältää pyrofosfaattia, joka ehkäisee plakin kovettumista hammaskiveksi. Hammastahna ehkäisee myös tehokkaasti reikiintymistä

Sensodyne Hammastahna 75ml Original antaa ympärivuorokautisen suojan vihlontaa vastaan. Ei sisällä vaahtoavaa natriumlauryylisulfaattia, joten tuote sopii erinomaisesti myös aftaherkille. Hammastahana suojaa hampaita tehokkaasti reikiintymistä vastaan ja jättää suun puhtaaksi. Raikas mintun maku.

Suomen Hammaslääkäriliitto suosittelee fluorihammastahnan käyttöä hampaiden hoidossa kahdesti päivässä.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Pepsodent Super Fluor hammastahna 50 ml
2021401
Kpl 1 1.60
Pepsodent 2 teho hammastahna 50 ml
2410027
Kpl 1 1.60
Sensodyne Hammastahna 75ml Original
2410057
Kpl 1 3.50

Hammasproteesiharjat

Ergonomiseksi suunnitellussa Jordan Clinic -hammasproteesiharjassa on kaksi harjaspäätä, jotka takaavat hammasproteesin tehokkaamman puhdistuksen. Isompi harjaspää sopii suurempien alueiden puhdistukseen, pienemmällä harjaspäällä voi puhdistaa tehokkaasti vaikeammin puhdistettavia paikkoja, kuten hammasvälejä. Väri voi vaihdella.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Jordan Clinic hammasproteesiharja
902002
Kpl 1 4.80

Hammasproteesin puhdistus ja kiinnitys

Coregan tuotevalikoimasta löytyy tehokkaat apukeinot sekä hammasproteesin puhdistukseen että kiinnitykseen.

Yksittäispakatut Corega Tabs 3 Minutes -puhdistustabletit varmistavat yhdessä mekaanisen puhdistuksen kanssa puhtaan ja raikkaan proteesin. Tabletit puhdistavat proteesin tehokkaasti vain kolmessa minuutissa liasta ja bakteereista myös paikoista, jotka on hankala saada puhtaaksi proteesiharjan avulla. Tabletit sisältävät antimikrobisia aineita, jotka tuhoavat pahaa hajua aiheuttavia bakteereja.

Corega Tabs Whitening -puhdistustabletit auttavat pitämään hampaat puhtaan valkoisina.

Proteesin paikalla pysyminen on helppo varmistaa erittäin vahvan, neutraalin makuisen Corega Neutral Taste -kiinnitysvoiteen avulla, joka estää ruoantähteitä pääsemästä proteesin ja ikenen väliin.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Corega Tabs 3 Minutes puhdistustabletit 32 kpl
117146
Kpl 1 6.30
Corega Neutral Taste kiinnitysvoide 40 g
136401
Kpl 1 6.80

Tuubinpuristimet

Purista hammastahnatuubi tyhjäksi viimeistä pisaraa myöten kätevällä Vitility tuubinpuristimella! Myydään kahden kappaleen pakkauksessa.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Vitility tuubinpuristin
70110070
Pakkaus 2 5.50