TENA Ihonhoitotuotteet

TENA Ihonhoitotuotteet on kehitetty yhteistyössä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kuivan, herkän ja vanhenevan ihon hoitoon. Kaikissa tuotteissa on käytetty ainoastaan korkealuokkaisia ja mietoja ainesosia. Turvallinen valinta ihollesi!

Nopeasti imeytyvä TENA Skin Lotion Kosteusemulsio on normaalin ihon kosteusvoide koko keholle. Sisältää karbamidia ja maitohappoa, kahta luonnon omaa kosteuttavaa ainetta. Niiden yhteisvaikutus auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon.

TENA Skin Cream Ihovoide on kuivan ihon rasvaisempi perusvoide päivittäiseen käyttöön. Se lievittää ihon kuivuudesta johtuvaa kutinaa ja imeytyy nopeasti ihoon. Kehitetty erityisesti kuivalle, herkälle ja vanhenevalle iholle. Se sisältää karbamidia ja natriumkloridia - kosteutta ylläpitäviä aineita- , joita on luonnostaan nuorella ja terveellä iholla. Sisältää antioksidanttivitamiini E:tä. Hajusteeton.

TENA Zink Cream Sinkkivoide on tarkoitettu ihon ongelma-alueiden (vaippa-alue, hankaumat, karheat kantapäät) suojaamiseen ja pehmentämiseen. Sisältää sinkkioksidia, joka on mieto desinfioiva aine. Voidetta käytetään paikoissa, joissa inkontinenssin seurauksena on aiheutunut ihon ärsytystä. Sopii myös sääri- ja makuuhaavojen hoitoon. Helppo levittää ja tarvittaessa myös huuhdella pois. Hajusteeton.

TENA Barrier Cream Suojavoide on tarkoitettu vaippa-alueen ja kuivan ihon suojaamiseen. Voide hylkii vettä, neutraloi virtsan ammoniakkia, suojaa ihoa inkontinenssin yhteydessä ja ehkäisee hajun muodostumista. Sopii myös ulkoiluvoiteeksi. Hajusteeton.

TENA Skin Care Oil Ihoöljy on kehitetty erityisesti vanhempien ihmisten iho-ongelmien ehkäisemiseen. Ihoöljyä voidaan käyttää suoraan iholle levitettynä tai kylpyveteen sekoitettuna. Hajusteeton.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Skin Lotion Kosteusemulsio 500 ml
1115
Kpl 1 8.70
Skin Care Oil Ihoöljy 250 ml
1176
Kpl 1 8.70
Skin Cream Ihovoide 150 ml
4234
Kpl 1 4.40
Ltk 10 37.40
Barrier Cream Suojavoide 150 ml
4417
Kpl 1 5.40
Ltk 10 46.20
Zink Cream Sinkkivoide 100 ml
4288
Kpl 1 7.30
Ltk 10 63.90