Let's Go Out rollaattori

Let's Go Out rollaattori

 

Let’s Go Out rollaattorin muotoilu ja pienetkin yksityiskohdat on viimeistelty viimeistä piirtoa myöten tyylikkääksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Let’s Go Out on menopeli, jota kokeiltuasi, et halua vaihtaa enää toiseen!

Kevyt ja erittäin laadukas Let’s Go Out rollaattori on kehitetty mahdollistamaan ulkona liikkuminen turvallisesti, mukavasti ja tyylikkäästi. Rollaattori on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön, mutta keveytensä, ketteryytensä ja pienen kokonsa ansiosta se sopii mainiosti käytettäväksi myös sisätiloissa.

Pehmeät, ergonomisesti muotoillut ja luistamattomat työntökahvat ovat portaattomasti korkeussäädettävät käyttäjän yksilöllisten tarpeiden mukaan. Helposti sivuttais- suunnassa kokoontaitettavan ja kokoontaitettuna itsenäisesti pystyssä pysyvän ja erittäin pieneen tilaan mahtuvan rollaattorin jarrukahvoissa on sekä turvalliset käyttöjarrut että lukittavat seisontajarrut. Istuin on miellyttävän tuntuista, tyylikkäästi muotoiltua nahkajäljitelmää.

Ketterien ja tavanomaista isompien etupyörien ansiosta jalkakäytävien reunakivetysten ja muiden esteiden ylittäminen on helppoa – ja mikä parasta – lokasuojilla varustettujen takapyörien sisäänrakennettu iskunvaimennus tekee etenemisestä pehmeää ja joustavaa. Toimitetaan täysin koottuna. Kaksi trendikästä värivaihtoa.


MITAT

Leveys 
58,5 cm
Leveys kokoon taitettuna 
18 cm
Pituus 
67 cm
Työntökahvojen korkeudensäätö 
77–95 cm
Istuinkorkeus 
59,5 cm
Istuinleveys 
40,5 cm
Pyörien halkaisija 
245 mm/200 mm
Paino 
6,2 kg
Max. kuormitus 
130 kg
Valmistaja Trust Care
Takuu
1 vuosi

Lisävarusteet

Saatavissa runsaasti erilaisia lisävarusteita, jotka tekevät Let’s Go Out rollaattorin käytöstä entistä mukavampaa. Let's Go Out rollaattorin ja lisävarusteiden yhtenäisen värimaailman vuoksi suosittelemme mustan ja punaisen rollaattorin lisävarusteiksi mustaa laukkua ja mustaa selkätukihihnaa. Beigen rollaattorin lisävarusteiksi suosittelemme ruskeaa laukkua ja ruskeaa selkätukihihnaa. Tarjotin ja kävelykeppiteline sopivat erinomaisesti kummankin rollaattorin lisävarusteiksi.Klikkaa tuotetta taulukosta saadaksesi tarkemmat tuotetiedot.

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Let's Go Out laukku Musta
150121
Kpl 1 23.50
Let's Go Out laukku Ruskea
150151
Kpl 1 24.00
Let's Go Out kävelykeppiteline
150126
Kpl 1 17.90


PALVELEMME

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8.00-11.30 ja 12.30-16.00 puhelimitse

0303 9896

ja s-postitse 

asiakaspalvelu@metsapolku.fi


Ennen klo 11 tehdyt tilaukset lähetetään vielä samana päivänä, joten saatte tilauksenne seuraavana arkipäivänä!


OULUNKYLÄN NOUTOPISTE! 

Tutustu noutotilaus ohjeisiimme!


TIETOA!

INKONTINENSSI

iD INKONTINENSSISUOJAT

APUA SUOJAN VALINTAAN

TILAA ILMAINEN TUOTENÄYTE

IHONHOITO