Yritysesittely

Hyvä elämä kotona.

Yritysesittely

Yksityiset

Palvelu Metsäpolku on perustettu vuonna 1992. Yritys on Suomen ensimmäinen etämyyntiyritys, joka tarjoaa kokonaispalveluna inkontinenssi- eli virtsankarkailutuotteita.

 

Nykyisin yritys edustaa kahta maailmanlaajuisesti tunnettua tuotemerkkiä, iD:tä ja TENAa. Laajan inkontinenssituotevalikoiman lisäksi Metsäpolku tarjoaa suuren määrän erilaisia arjen elämää ja askareita helpottavia apuvälineitä, kuten rollaattoreja, kävelykeppejä, WC-korottajia, tartuntapihtejä ja monenlaisia keittiön pienapuvälineitä.

 

Metsäpolku toimittaa vuosittain kymmeniä tuhansia lähetyksiä sekä yksityisasiakkaille että hoiva- ja palvelukodeille. Metsäpolku toimii myös sopimustoimittajana useassa eri tuotteessa sairaanhoitopiireille, terveyskeskuksille ja apuvälineyksiköille. Vuonna 2022 Palvelu Metsäpolku juhli 30. toimintavuottaan. Metsäpolku on vakavarainen yritys, jonka liikevaihto vuonna 2014 oli yli 1,9 miljoonaa euroa.

Metsäpolku pyrkii kaikessa toiminnassaan noudattamaan suurta huomaavaisuutta, tehokkuutta ja asiantuntemusta. Vahva asemamme markkinoilla perustuu palvelumme nopeuteen, virheettömyyteen ja edullisuuteen. Palvelu Metsäpolku noudattaa Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton postimyynnin Reilun Pelin sääntöjä. Soliditet Finland on myöntänyt Palvelu Metsäpolulle korkeimman AAA-luottoluokituksen.

Takaisin yhteystietoihin >>