Kunnat

Hyvä elämä kotona.

Kunnat

Palvelemme kuntia suorahankinnoissa sekä hankintakilpailutusten kautta. Edustamme Suomessa yksinoikeudella yhtä maailman johtavista inkontinenssibrändeistä (iD) ja lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluu lukuisia apuvälineitä.

Erottaudumme palvelun ja toimitusten nopeudella. Pystymme toimittamaan suuren osan tuotteistamme yhden vuorokauden sisällä kaikkialle Suomeen.

Virheettömien toimitusten ja nopean tilauskäsittelyn tukipilarina toimii sairaala- ja kotijakelun lähtökohdista suunniteltu toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmään on lisätty älykkyyttä, joka säästää hoitotarvikejakelun parissa työtä tekevien henkilöiden ja kotisairaanhoitajien aikaa sekä lisää asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Metsäpolun Helppo Toimitus säästää henkilökunnan aikaa ja vähentää virheitä

Helppo Toimitus takaa sen, että yhdenkään kotijakeluasiakkaan toimitus ei myöhästy sovitusta. Hoitohenkilökunnan ei tarvitse erikseen tilata jokaista kotijakelutoimitusta. Heidän tulee tehdä muutoksia palveluun vain niissä tilanteissa, joissa asiakkaan vuorokausikulutukseen tehdään muutoksia. Helppo Toimitus -palvelu vapauttaa merkittävästi hoitohenkilökunnan aikaa oikean hoitotyön tekemiseen kun hallinnolliset tehtävät virtaviivaistuvat.

Helppo Kotijakelu -palvelun käyttö on helppoa ja turvallista

Helppo Kotijakelu extranet-palveluun annettavat tunnukset ovat aina henkilökohtaisia. Käyttöoikeuksia on kahdenlaisia: täydet oikeudet omaavat henkilöt pääsevät muuttamaan sopimuksen sisältöä ja rajoitetut oikeudet omaavat henkilöt pääsevät näkemään sisällön ja toimituksen yksityiskohdat, mutta heillä ei ole muokkausoikeutta tietoihin. Extranetin käyttäjiltä saatu palaute on hyvää, erityisesti palvelun helppokäyttöisyyttä ja informatiivisuutta on kiitelty.

Koulutukset sopimuskunnille käynnistetään ajoissa

Tarjoamme sopimuskunnille kattavat koulutuspalvelut. Jalkaudumme sairaaloihin ja kotihoidon pisteisiin hyvissä ajoin ennen sopimuskauden alkua. Koulutuksissamme kunnan henkilökunta saa ajankohtaista tuotetietoutta sekä vinkkejä parhaista käyttötavoista erilaisissa hoitoympäristöissä.

Tarkempi aikataulu sovitaan yhdessä asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden. Koulutustilaisuuksia voidaan myös järjestää pari kuukautta sopimuskauden alun jälkeen, jolloin hoitohenkilökunnalla on jo käyttökokemusta ja asiantuntijamme voivat vastata käytön kautta syntyneisiin täsmäkysymyksiin.

Metsäpolun E-oppimiskeskus -

Koulutusta missä ja milloin tahansa! 

Syksyllä 2017 Metsäpolulle on ilmestynyt E-oppimiskeskus Inkontinenssikoulu, joka tarjoaa opintokokonaisuuksia terveydenhuollon ammattilaisille liittyen inkontinenssin tunnstamiseen, arviointiin ja hallintaan. Halusimme luoda modernin oppimisympäristön, joka tarjoaa laadukasta, näyttöön perustuvaa tietoa ja tuken inkontinenssin hoitoon ammattilaisille. Vieraile sivustolla tästä. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Johanna Nevalaiseen, puhelin 050 3695 786, ja avaa keskustelu oman kunnan inkotuote- ja apuvälinetarpeista.