Yksityiset

Hyvä elämä kotona.

Yksityiset

Edustamamme tuotteet helpottavat kotona asumista ja mahdollistavat kotona asumisen pidempään. Palvelumme on suunniteltu asiakaskuntamme erityistarpeet huomioiden – asiakaspalvelumme tarjoaa asiantuntevaa tuotetukea ja tuotteet toimitetaan kirjaimellisesti kotiovelle.

Inkontinenssituotteet virtsankarkailuun ja kodin apuvälineet

Tarjoamme laajan valikoiman inkontinenssituotteita sekä kotona asumista helpottavia apuvälineitä. Olemme toimineet alalla yli 30 vuotta ja asiakaskuntamme kattaa koko Suomen. Tarjoamme edulliset hinnat sekä nopeat ja virheettömät toimitukset.

Tuotteisiimme on helppo tutustua verkkokaupassa tai tilaamalla tuotekuvasto. Meiltä voi myös tilata veloituksetta tuotenäytteitä inkontinenssituotteista oikean koon ja imukyvyn löytämiseksi. Apua inkontinenssisuojan valintaan löydät täältä.

Asiakaspalvelumme palvelee kaikissa tuotteisiin, tilauksiin ja toimituksiin liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 8.00–16.00.

Lisäksi

Metsäpolku on usean kunnan kotijakelun sopimustoimittaja. Yksityisasiakkaamme, jotka asuvat sopimuskunnassa ja ovat kunnan kotijakelun piirissä, voivat halutessaan seurata kotijakelutoimituksiaan ja muuttaa toimituksen päivämäärää Metsäpolun verkkokaupassa.