Tuotteet

Hyvä elämä kotona.

Inkontinenssituotteet

 

Metsäpolku edustaa iD-inkontinenssituotteita ja iD Care-ihonhoitotuotteita Suomessa yksinoikeudella. Tuotteet valmistaa Ontex-konserni.


Ontex valmistaa laadukkaita ja innovatiivisiä hygieniaratkaisuja kaikille sukupolville

Ontex on Läntisen Euroopan 2. suurin inkotuotevalmistaja, jonka pääkonttori on Belgiassa. Yritys on perustettu vuonna 1979 ja sillä on 28 myynti- ja markkinointikonttoria ja 18 tehdasta. Ontexin yhdeksän R&D yksikköä panostavat maailmanluokan laatuun ja jatkuvaan tuotekehitykseen. Ontex työllistää yli 10000 työntekijää ja on kasvuyritys.

 

Ontex suunnittelee, valmistaa ja toimittaa aikuisten ja lasten vaippoja, vuodesuojia, tamponeja, pikkuhousunsuojia ja terveyssiteitä vähittäismyyjille ja terveydenhuoltoon yli 110 maassa. Ontex valmistaa myös vähittäismyyjien omiin brändeihin räätälöityjä tuotteita kuten Suomessa Keskolle Pirkkaa.

 

 Lataa Ontex info tai vieraile www.ontexglobal.com


Ontex ympäri maailmaa


Ontexin kestävän kehityksen strategia 2030

Ontexin Kestävä kehitys vuonna 2020 >>


Ontexin innovaatiot


iD inkontinenssisuojat

iD inkontinenssituotesarja on yksi Ontex-konsernin lippulaivamerkeistä. Laajasta inkotuotevalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto kaikkien käyttäjien tarpeisiin, ammattimainen tuotevalikoima sisältää tällä hetkellä yli 107 osaa.  

Tutustu iD inkontinenssisuojiin >>

 

 

Kuntien inkontinenssituotteiden hankintakilpailuihin osallistumme iD-brändillä.

Yksityiset kuluttaja-asiakkaamme voivat tilata kauttamme sekä iD:n että Tenan inkotuotteita ja iD Care, Tena ja Nilaqua hoitoravikkeita.