Yritys


Yhteystiedot:


Asiakaspalvelumme päivystää puhelimitse numerossa 0303 9896 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@metsapolku.fi arkisin klo 8.00–11.30 ja 12.30-16.00.

Noutopisteemme on avoinna arkisin klo 8.00–11.30 ja 12.30-16.00 sekä tarvittaessa sovitusti.

Huom. Noudettavat tuotteet on tilattava etukäteen joko puhelimitse, sähköpostitse tai Metsäpolun verkkokaupasta. Asiakkaalle ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostitse tai puhelimitse, kun tilaus on valmis ja noudettavissa. Noudettavia tuotteita ei voi maksaa käteisellä tai kortilla, vaan tilauksen mukana tulee lasku.

Täältä löydät kartan noutopisteellemme >>

Palveluosakeyhtiö Metsäpolku
Mäkitorpantie 23
00640 HELSINKI

Y-tunnus: 0875201-2

Puhelujen hinnat Metsäpolun asiakaspalvelunumeroon: 8,28 snt/puhelu + 12,0 snt/min lankapuhelimesta soitettaessa ja 19,2 snt/min matkapuhelimesta soitettaessa.

 

Yritysesittely:

 

Palveluosakeyhtiö Metsäpolku on perustettu vuonna 1992. Nykyisin yritys edustaa kahta maailmanlaajuisesti tunnettua tuotemerkkiä, iD:tä ja TENAa. Yritys on Suomen ensimmäinen postimyyntiyritys, joka tarjoaa kokonaispalveluna inkontinenssi- eli virtsankarkailutuotteita.

Laajan inkontinenssituotevalikoiman lisäksi Metsäpolulta löytyy suuri määrä erilaisia arjen elämää ja askareita helpottavia apuvälineitä, kuten rollaattoreja, kävelykeppejä, WC-korottajia, tartuntapihtejä ja esimerkiksi monenlaisia keittiön pienapuvälineitä.

Metsäpolku toimittaa vuosittain kymmeniä tuhansia lähetyksiä sekä yksityisasiakkaille että hoiva- ja palvelukodeille. Metsäpolku toimii myös sopimustoimittajana useassa eri tuotteessa sairaanhoitopiireille, terveyskeskuksille ja apuvälineyksiköille. Vuonna 2012 Palveluosakeyhtiö Metsäpolku juhli 20. toimintavuottaan. Metsäpolku on vakavarainen yritys, jonka liikevaihto vuonna 2013 oli yli 1,9 miljoonaa euroa.

Metsäpolku pyrkii kaikessa toiminnassaan noudattamaan suurta huomaavaisuutta, tehokkuutta ja asiantuntemusta. Vahva asemamme markkinoilla perustuu palvelumme nopeuteen, virheettömyyteen ja edullisuuteen. Palveluosakeyhtiö Metsäpolku noudattaa Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton postimyynnin Reilun Pelin sääntöjä. Soliditet Finland on myöntänyt Palveluosakeyhtiö Metsäpolulle korkeimman AAA-luottoluokituksen.