Free cookie consent management tool by TermsFeed
Evästeasetukset

Rolko AIRpad istuintyyny

Rolko AIRpad istuintyyny

 

Rolko AIRpad istuintyyny on korkealuokkainen ilmatyyny, joka soveltuu apuvälineeksi I asteen painehaavojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Istuintyyny estää pitkäaikaisesta istumisesta aiheutuvaa hiertymistä, toimii apuna lievien painehaavojen kuntouttamisessa sekä takaa vakaan istuma-asennon. Viskoelastisen vaahtomuovin sekä käyttäjän kehon muotoihin mukautuvan paineilmatyynyn yhdistelmä varmistaa, että käyttäjän paino jakautuu tasaisesti tyynyn alueelle.

Rolko AIRpad istuintyynyn säätäminen on helppoa kaksisuuntaisen venttiilin ansiosta eikä tyynyn käyttöön tarvita erillistä pumppua, koska tyynyn ilmakammio on itsestään täyttyvä. Istuintyynyn ilmanpainetta säätämällä tyynyn saa mukautettua yksilöllisesti käyttäjälle sopivaksi niin, että käyttäjän paino jakautuu tasaisesti koko istuma-alueelle eikä jatkuvaa painetta pääse syntymään samoihin kohtiin käyttäjän iholla. Istuintyynyssä on turvallinen, liukumaton pohja ja tyyny on käsinpestävä. Rolko AIRpad istuintyynyn käyttäjän painon tulee olla välillä 30–150 kg.

Istuintyynyn päällinen on hengittävää kangasmateriaalia, joka ei hiosta. Päällinen on helposti konepestävä 60 asteessa ja nopeasti kuivuva. Istuintyynyyn on saatavissa myös nestettä läpäisemätön, inkontinenssipäällinen.

Nyt tarjouksessa 180,00 €

Tuote Pakkaus Kpl Hinta Vertaa Määrä Tilaa
Rolko AIRpad istuintyyny 45 x 45 x 8 cm
210045458
Kpl 1 30.00

PALVELEMME

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8.00-11.30 ja 12.30-16.00 puhelimitse

0303 9896

ja s-postitse 

asiakaspalvelu@metsapolku.fi


ESPOON NOUTOPISTE! 

Lue lisää >>


NOPEAT TOIMITUKSET

Arkena ennen klo 11 tehdyt tilaukset lähetetään vielä samana päivänä, joten saatte tilauksenne seuraavana arkipäivänä!


TIETOA!

INKONTINENSSI

iD INKONTINENSSISUOJAT

APUA SUOJAN VALINTAAN

TILAA ILMAINEN TUOTENÄYTE

IHONHOITO


Hoivakotien kimppatilaukset >>